ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР

1. Загальні положення

1.1. Ця Угода Споживача про умови використання інформаційних ресурсів Інтернет-ресурсу «Київського КЕПОП» (далі по тексту - Угода) визначає:

1.1.1. Правила використання відвідувачами та споживачами (далі по тексту - Споживачі) Інтернет-порталу http://kievprotez.com.ua (далі по тексту - Сайт).

1.1.2. Умови замовлення Товарів.

1.1.3. Форми оплати Замовлення і вартість Доставки Замовлення.

1.1.4. Умови отримання Замовлення.

1.1.5. Порядок повернення та обміну Товару 

1.1.6. Гарантії

1.1.7. Пільги

1.1.8. Умови використання персональних даних, а також права споживачів, які надали їх.

1.1.9. Прикінцеві положення.

1.2. Власник Сайту – Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство (далі по тексту - Підприємець).

1.3. Використання Сайту Споживачем означає, що Споживач приймає і зобов'язується дотримуватися всіх нижченаведених умов Угоди.

1.4. Дана Угода, Сайт повністю або частково може бути змінений Підприємцем в будь-який час і без будь-якого спеціального повідомлення. Нова редакція Угоди, зміст Сайту набирають чинності з моменту опублікування і внесення змін.

2. Правила користування Сайтом Споживачами

2.1. Сайт містить об'єкти інтелектуальної власності (в т.ч. об'єкти авторського права, знаки для товарів і послуг): фотографії, відеоматеріали, графічні зображення протезно-ортопедичних виробів (вид виробів у каталозі Замовника, що відповідає певному артикулу).

2.2. Виключні права на використання вмісту Сайту (в т.ч. право на підбір, розташування, систематизацію та перетворення даних, що містяться на Сайті, а також самі вихідні дані), крім випадків, окремо зазначених у змісті опублікованих на Сайті матеріалів, належать Підприємцю.

2.3. Споживачеві Сайту, якому не виповнилося 18 років, необхідно отримати згоду батьків або інших законних представників на оформлення замовлення Товару. Якщо батьки або інші законні представники споживача Сайту не згодні з будь-якою умовою цієї Угоди, споживач Сайту зобов'язаний відмовитися від користування Сайтом.

2.4. Споживач має право копіювати (завантажувати, скачувати) з Сайту матеріали, права на які належать Підприємцю, тільки для особистого використання.

2.5. Розповсюдження, опублікування або інше використання матеріалів Сайту не допускається без посилання на Підприємця (без посилання на Сайт).

2.6. У разі порушення пунктів 2.4., 2.5. цієї Угоди, Споживач несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

2.7. Споживач зобов'язується використовувати Сайт тільки в рамках законодавства.

2.8. Споживач зобов'язується не відправляти повідомлення у формі зворотного зв'язку наступного характеру:

2.8.1. Які порушують законодавство України, містять погрози та образи, що порушують публічний порядок і мають непристойний характер.

2.8.2. Які Порушують в тій чи іншій мірі честь і гідність, права та інтереси інших осіб, що охороняються законом.

2.8.3. Що сприяють або містять заклики до розпалювання релігійної, расової або міжнаціональної ворожнечі, містять спроби розпалювання ворожнечі або заклики до насильства, а також інші повідомлення і матеріали, які будь-яким чином порушують положення законодавства України.

2.9. Споживач погоджується з тим, що він несе одноосібну і повну відповідальність за порушення умов цієї Угоди. Споживач зобов'язується відшкодувати будь-який збиток, що виникає внаслідок таких порушень.

2.10. З моменту порушення Споживачем вимог цієї Угоди всі замовлення на Товар вважаються скасованими.

2.11. Споживач, який використовує інформаційні ресурси Сайту, є таким, хто ознайомився і приймає умови цієї Угоди.

3. Умови замовлення Товарів

3.1. Замовлення Товару через Сайт є публічним договором та договором приєднання згідно зі статтями 633, 634 Цивільного кодексу України.

3.2. Виконавець гарантує відповідність якості своїх виробів стандартам технічним умовам, іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до їх якості, або зразкам (еталонам).

3.3. Споживач здійснює вибір виробів з каталогу Підприємця, оформлює замовлення, заповнивши форму замовлення, і відправляє замовлення Замовнику.

3.4. Дата оформлення Замовлення є датою заповнення Споживачем електронної форми Замовлення на Товар.

3.5. Для оформлення Замовлення Споживачеві необхідно:

3.5.1. Відкрити посилання інтернет-магазину Сайту під найменуванням http://kievprotez.com.ua;

3.5.2. Самостійно, на власний розсуд, з переліку Товарів, відображених у каталозі Сайту, шляхом натискання на відповідне посилання обрати Товар, який необхідно замовити.

3.5.3. Замовлення формується з усіх одиниць Товару, які вибрав Споживач.

3.6. Замовлення Товарів складається з: найменувань обраних виробів, їх артикулів, ціни, форми оплати, способу доставки, дати зробленого замовлення, інформації про Споживача (ім'я, контактний номер телефону, адреса електронної пошти, адреса).

3.7. Споживач зобов'язується правильно і повністю вказати в замовленні контактний номер телефону (у тому числі і код міста, якщо потрібно), а також точну адресу доставки (якщо передбачається доставка кур'єром).

3.8. Замовник зобов'язується виконати всі домовленості, досягнуті в результаті переговорів з Споживачем по виконанню і доставці замовлення (ціна, термін, порядок і форма оплати).

3.9. Підприємець протягом 2 робочих днів підтверджує Замовлення, зроблене Споживачем, відправивши лист-повідомлення на вказану Споживачем електронну пошту, або дзвінком на вказаний номер телефону.

3.10. У телефонному режимі або режимі електронного листування представник Підприємця і Споживач погоджують додаткову інформацію по обраним виробам та формі оплати, узгоджують спосіб доставки та дату отримання замовлення.

За результатами уточнення характеристик Замовлення представник Підприємця підтверджує або скасовує Замовлення і повідомляє дату покупки замовленого Товару.

3.11. Споживач має право скасувати Замовлення до моменту підтвердження і уточнення замовлення з представником Підприємця.

3.12. Факт оформлення та підтвердження Замовлення свідчить про те, що Споживач повністю ознайомився з Товаром, який входить до Замовлення, його якісними характеристиками, порядком покупки і формою оплати.

3.13. В день покупки замовленого Товару Споживачеві (представнику на підставі усного доручення) необхідно:

3.13.1. Прибути або дочекатися представника Замовника за узгодженою із Замовником адресою в певний час;

3.13.2. Повідомити номер замовлення;

3.13.3. Оформити покупку замовленого Товару та оплатити Замовлення, якщо оплата не здійснювалась до доставки безготівковим способом.

3.13.4. Під час приймання замовлення перевіряється цілісність виробу та упаковки. Факт отримання замовлення фіксується підписом Замовника в накладній кур'єрської служби, якщо замовлення було доставлено за адресою Споживача.

3.14. Споживач зобов'язується виплатити повну вартість Замовлення при його придбанні.

3.15. Вибір форми оплати здійснюється при заповненні електронної форми Замовлення.

3.16. У разі неможливості Споживачем з яких би то не було причин прибути в зазначений день для покупки Товару, Споживач має право повідомити по телефону або написати листа на електронну пошту (si@kkepop.com.ua) представнику Замовника про скасування замовлення або перенести доставку на узгоджений з представником Замовника час та адресу.

3.17. Замовлення вважається скасованим у разі неявки Споживача (представника на підставі усного доручення) за вказаною адресою у визначений час без попередження Підприємця, Споживача або представника Споживача.

3.18. У випадку якщо Споживач виявить, що дані, вказані ним при оформленні Замовлення, містять помилку, Споживач зобов'язаний негайно повідомити про це Підприємця не менш ніж за один день до дати отримання Товару.

3.19. У разі виникнення обставин непереборної сили, Підприємець і Споживач звільняються від відповідальності за невиконання умов цієї Угоди. Під обставинами непереборної сили маються на увазі події, які мають надзвичайний, незворотний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно перешкоджають виконанню цієї Угоди, настання яких не могло бути передбачено. Посилаючись на дію обставин непереборної сили, Підприємець або Споживач повинен протягом одного календарного дня письмово або за допомогою електронної пошти на si@kkepop.com.ua повідомити іншу сторону про настання таких обставин.

3.20. Будь-які суперечки, що виникають з умов цієї Угоди, вирішуються шляхом переговорів. У разі неможливості вирішення суперечки шляхом переговорів, матеріал передається на розгляд суду відповідно до законодавства України.

4. Форми оплати Замовлення і вартість Доставки Замовлення

4.1. Замовлення можна оплатити безготівковим або готівковим розрахунком:

4.1.1. Безготівковий розрахунок можна виконати у відділенні будь-якого банку.

4.1.2. Готівковий розрахунок здійснюється під час самовивозу з магазину магазин «Здоров’я».

4.2. Вартість доставки по Україні складає відповідно до тарифів Нової пошти.

5. Умови отримання Товару

5.1. Самовивозом замовлений товар на будь-яку суму можна забрати тільки у Києві в магазині за адресою:

5.2. Магазин «Здоров’я», вул. Фролівська, 4.

5.3. Терміни доставки Замовлення:

5.3.1. Доставка по Україні здійснюється протягом 3-х робочих днів.

5.3.2. Доставка по Києву при наявності товару на складі або в магазині здійснюється протягом 1-го робочого дня, за відсутності товару на складі - від 1-го до 3-х робочих днів.

5.3.3. Збільшення терміну отримання Замовлення узгоджується між Підприємцем і Споживачем в індивідуальному порядку.

6. Порядок повернення та обміну Товару  

6.1. Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у Підприємця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

6.2. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі.

6.3. Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий Споживачу разом з проданим товаром.

6.4. Перелік товарів, що не підлягають обміну (поверненню), затверджений Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» від 19.03.1994 № 172

6.5. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Споживач має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж. Підприємець зобов'язаний у день надходження товару в продаж повідомити про це споживача, який вимагає обміну товару.

 

 

7. Гарантії

7.1. Виробник (виконавець) забезпечує належну роботу (застосування, використання) Товару, в тому числі комплектуючих виробів, протягом гарантійного строку, встановленого нормативно-правовими актами, нормативними документами чи договором.

7.2. Гарантійний строк зазначається в паспорті на продукцію або будь-якому іншому документі, що додається до продукції.

7.3. Виробник забезпечує технічне обслуговування та гарантійний ремонт Товарів.

7.4. Зобов'язання гаранта перед Споживачем припиняється у разі:

7.4.1. Сплати Споживачеві суми, на яку видано гарантію.

7.4.2. Закінчення строку дії гарантії.

7.4.3. Відмови Споживача від своїх прав за гарантією шляхом повернення її гарантові або шляхом подання гаранту письмової заяви про звільнення його від обов'язків за гарантією.

8. Пільги

Умови даного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів, крім тих, кому за законом надані відповідні пільги.

9. Умови використання персональних даних

9.1. Надаючи свої персональні дані, Споживач надає згоду та дозвіл на використання, обробку та передачу своїх персональних даних виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 для підтвердження повноважень та виконання умов договору.

9.2. Метою збору персональних даних є підтримка подальшої комунікації з Споживачами.

9.3. Надаючи свої персональні дані, Споживач дає свою згоду на отримання інформації (розсилок) від Підприємця за допомогою електронної пошти або SMS-повідомлень.

10. Прикінцеві положення.

10.1. Підприємець не несе відповідальності за затримки, переривання, втрати, що відбуваються через дефекти в будь-якому електронному або механічному обладнанні, що не належить Підприємцю, за проблеми при передачі даних або з'єднанні, які виникли не з вини Підприємця, за якість каналів зв'язку загального користування, за допомогою яких здійснюється доступ до Сайту, а також у разі блокування доступу до Сайту в результаті дій третіх осіб.

10.2. Ніщо у змісті цієї Угоди не може розумітися як встановлення між Споживачем та Підприємцем агентських відносин, відносин спільної діяльності та будь-яких інших платних відносин, прямо не передбачених цією Угодою.

10.3. Споживач із скаргами та пропозиціями має право звернутися за адресою: 04070, м. Київ, вул. Фролівська, 4 або написати листа на електронну пошту (si@kkepop.com.ua)

10.4. Споживач, погоджуючись з умовами Угоди, підтверджує, що вони є зрозумілими і прийнятними. Фактом згоди і підтвердження вважається оформлення заявки на придбання виробів на Сайті.

 

Режим роботи інтернет-магазину:

Пн-Чт: з 8.00 до 17.00

Пт: з 8.00 до 15.45

Сб-Нд: Вихідний